ONZE VISIE

Wij zijn een kleinschalig internaat waar een huiselijke, familiale en gezellige sfeer heerst. Een warme plek voor onze jongeren, dat willen wij bieden.  Waar ze zich goed voelen en gelukkig kunnen zijn. Waar ze kunnen groeien tot zelfstandige en evenwichtige wereldburgers die het beste uit zichzelf weten te halen, verbonden met anderen en respectvol voor hun omgeving.

Hier gaat een gedreven team samen met hen op weg. Een persoonsgerichte begeleiding, rekening houdend met hun eigen noden en behoeften, staat daarbij voorop.

We streven ernaar onze jongeren te laten groeien, op intellectueel én socio-emotioneel vlak. We zijn een partner van de ouders in de opvoeding van hun kind. We benaderen onze jongeren herstelgericht, volgens hun groeiproces en passen ons aan aan hun eigenheid. We werken op maat. Samen.

Op ons internaat heerst een dynamische, maar duidelijk uitgewerkte structuur. Zo vormen wij een  verankering in een complexe en snel evoluerende maatschappij. Een vertrouwde houvast. Een veilige thuishaven waar er vriendschappen voor het leven gesmeed kunnen worden.

_DSC5656